Bestyrelsen

Formand
Bent Degn
Brattingborgvej 9,
8305 Samsø

Bent er en af initiativtagerne til foreningen Økologisk Samsø og Jordbrugsfonden SamsØkologisk. Han har været selvstændig i en årrække med sit eget økologiske gårdmejeri.

Bestyrelsesmedlem
Thorkild Ljørring Pedersen
Kærvej 34,
8305 Samsø

En anden af initiativtagerne til foreningen Økologisk Samsø og Jordbrugsfonden SamsØkologisk. Thorkild har tidligere bestredet poster i nationale, og internationale organisationer vedrørende landbrug, landdistrikter og økologi. Han har i samme periode fungeret som rådgiver i flere ministrielle organer.

Bestyrelsesmedlem
Anders Rousing 
Jannum Byvej 22, Jennum 
8981 Spentrup

Udover at være landmand, er Anders selvstændig virksomhedsrådgiver i Rousing Consult.

Hans store kendskab til økologi og landbrugserhvervet har han udnytte i stillinger som økonomikonsulent, chefkonsulent og vicedirektør i større rådgivningsvirksomheder. 

Bestyrelsesmedlem
Thomas Schioldan Sørensen 
Advokatfirmaet Rödstenen
Dalgas Avenue 42,
8000 Aarhus C

Thomas Schioldan Sørensen er partner og certificeret dansk og international voldgiftsdommer og har møderet for Højesteret. Han har landbrugets retsforhold som kernekompetence og bistår bl.a. med bestyrelsesarbejde, deltagelse i gårdråd, generationsskifte, miljøsager, EU-støtte- og betalingsrettigheder samt retssager i øvrigt.

Bestyrelsesmedlem
Niels Nørskov
Møller Meyers Vej 4
8240 Risskov

Niels er tidl. markedschef for økologisk markedsudvikling v. Videncentret for Landbrug, samt Interional Chef ved Den Økologiske Landbrugsskole. Hans 20 års erfaring indenfor Økologisk Jordbrug og fødevareproduktion udnytter han til daglig i driften af bl.a. rådgivningsvirksomhederne Organic by Nørskov og NewNordica. Niels har sine fødder solidt plantet i husmandsbevægelsen og arbejder for værdibaserede multifunktionelle landbrugsbedrifter.

Selskabets vedtægter finder du her.