Hvorfor?

Kræfterne bag Samsø Økojord er de samme som bag foreningen Økologisk Samsø, der konstant arbejder med at styrke økologien på Samsø og i Danmark. Både gennem direkte drift af økologiske råvarer og dyrehold.

For økologer handler det både om at skabe de lækrest mulige fødevarer med en respekt for den verden vi lever i. Der er ingen grund til at sprøjte med giftige kemikalier. En smule omtanke kommer man langt med, og de økologiske tiltag under Økologisk Samsø er den bærende faktor i de landbrug, der er en del af Samsø Økojord A/S.

Driften af de økologiske landbrug er kun den ene del af det arbejde Økologisk Samsø og Samsø Økojords landbrug har taget på sig. Gennem dette arbejde oparbejde landmændene en massiv viden om nye økologiske tiltag, og denne viden vil vi gerne dele ud af i kampen om at skabe en bedre og mere bæredygtig verden.

 

Udbyttet af arbejdet med økologien på Samsø kan ikke benægtes, og da alle vores investorers penge står trygt og sikkert i god dansk landbrugsjord, er spørgsmålet ikke, hvorfor du skal investere i Samsø Økojord. 

Hvorfor skulle du ikke?