Bestyrelsen

Bent DegnFormand
Bent Degn
Brattingborgvej 9,
8305 Samsø

Telefon 2341 3331

Bent er en af initiativtagerne til foreningen Økologisk Samsø og Jordbrugsfonden SamsØkologisk. Han har været selvstændig i en årrække med sit eget økologiske gårdmejeri.

bent@samsoe-oekojord.dk

Thorkild LjoerringBestyrelsesmedlemThorkild Ljoerring
Thorkild Ljørring Pedersen
Kærvej 34,
8305 Samsø

 

Telefon 3177 3098

Initiativtager til foreningen Økologisk Samsø og Jordbrugsfonden SamsØkologisk. Thorkild har tidligere bestredet poster i nationale og internationale organisationer indenfor landbrug, landdistrikter og økologi. Han har i samme periode fungeret som rådgiver i flere ministerielle organer.

thorkild@samsoe-oekojord.dk

Anders RousingBestyrelsesmedlem
Anders Rousing 
Jannum Byvej 22, Jennum 
8981 Spentrup

Telefon 2386 8245

Udover at være landmand er Anders selvstændig virksomhedsrådgiver i Rousing Consult.

Hans store kendskab til økologi og landbrugserhvervet har han udnyttet i stillinger som økonomikonsulent, chefkonsulent og vicedirektør i større rådgivningsvirksomheder. 

Thomas Schioldan FotoBestyrelsesmedlem
Thomas Schioldan Sørensen 
Advokatfirmaet Rödstenen
Dalgas Avenue 42,
8000 Aarhus C

Telefon 4242 2600

Thomas Schioldan Sørensen er partner og certificeret dansk og international voldgiftsdommer og har møderet for Højesteret. Han har landbrugets retsforhold som kernekompetence og bistår bl.a. med bestyrelsesarbejde, deltagelse i gårdråd, generationsskifte, miljøsager, EU-støtte- og betalingsrettigheder samt retssager i øvrigt.

Svend Egon NielsenBestyrelsesmedlem
Svend Egon Nielsen
Skovsvinget 4B 
8660 Skanderborg

Telefon 4053 7074

Svend Egon har rødder i landbruget og har arbejdet som landbrugsøkonomikonsulent og som regnskabs- og økonomichef i international projektvirksomhed og har derigennem bred erfaring med økonomi, regnskab, administration og bestyrelsesarbejde.

Niels NoerskovDirektør 
Niels Nørskov
Møller Meyers Vej 4
8240 Risskov

 

Telefon 3011 6792

Niels er tidligere markedschef for økologisk markedsudvikling v. Videncentret for Landbrug, samt International Chef ved Den Økologiske Landbrugsskole. Hans 20 års erfaring indenfor Økologisk Jordbrug og fødevareproduktion udnytter han til daglig i driften af bl.a. rådgivningsvirksomhederne Organic by Nørskov og NewNordica. Niels har sine fødder solidt plantet i husmandsbevægelsen og arbejder for værdibaserede multifunktionelle landbrugsbedrifter.

niels@samsoe-oekojord.dk

Selskabets vedtægter finder du her.