Menu Luk

Hvorfor?

Personkredsen bag Samsø Økojord A/S er til dels den samme som bag foreningen Økologisk Samsø - suppleret med eksterne bestyrelsesmedlemmer. Der arbejdes løbende med at finde jord, gårde, kapital og nye forpagtere. 

For forpagterne handler det om at producere sunde kvalitetsfødevarer med respekt for den verden, vi lever i. Det er muligt at undgå giftige kemikalier både i landbruget og de private husholdninger. Man kommer langt med sund fornuft, og de økologiske og bæredygtige tiltag på Samsø er den bærende faktor i de landbrug, der er en del af Samsø Økojord A/S.

Driften af de økologiske landbrug er kun den ene del af arbejdet i Samsø Økojord A/S. Dertil kommer at landmændene opnår ny viden og erfaringer om nye økologiske metoder, og denne viden vil vi gerne dele ud af i bestræbelserne for en bedre og mere bæredygtig verden.

 

 

Som investor bidrager du til grøn omstilling og er med til at skabe arbejdspladser og bosætning på landet for unge mennesker. Dit ejerskab udmynter sig tillige i et levende fællesskab.